Bezoek The Language Academy tijdens de IamExpat Fair in Den Haag

Wil je meer weten over de online cursussen van The Language Academy? Op 9 november kun je ons bezoeken tijdens de IamExpat Fair, een beurs speciaal voor expats die wonen en werken in Nederland. De beurs vindt plaats in de Grote Kerk in Den Haag. Wij delen een stand met de vertaalafdeling van UvA Talen.

Waarom onze stand bezoeken?
Als bezoeker van de IamExpait Fair ontvang je in je goodiebag een exclusieve voucher die goed is voor 20% korting op álle online taalcursussen van The Language Academy. Bovendien heb je de gelegenheid om alle vragen te stellen die in je opkomen. Tijdens de beurs zullen we je ook een compilatie tonen van video’s uit de online cursussen.

Meer informatie over de IamExpat Fair in Den Haag
De IamExpat Fair vindt plaats op zaterdag 9 november van 10:00 tot 17:00 uur in de Grote Kerk in Den Haag. Ga voor meer informatie over de beurs naar thehague.iamexpatfair.nl.

Over UvA Talen
UvA Talen is het zelfstandig talencentrum van de Universiteit van Amsterdam. UvA Talen verzorgt hoogwaardige taaldiensten, onder andere vertalingen, en heeft daarnaast een uitgebreid aanbod groepstrainingen. Meer informatie over UvA Talen vind je op uvatalen.nl.