Combineer de voordelen van zelfstandig leren met online conversatielessen Frans van ervaren taaldocenten van UvA Talen. De woorden en zinnen die je leert tijdens je cursus e-learning Frans oefen je live met een docent.

 

E-learning Frans
In 11 dynamische lessen doorloop je de cursus e-learning Frans: in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Je leert nieuwe woorden en grammatica en oefent je leesvaardigheid, schrijfvaardigheid en de uitspraak van woorden en klanken. Ook oefen je met het maken van zinnen.

In combinatie met conversatielessen Frans op maat
Tijdens een-op-eenconversatielessen kun je volop je spreekvaardigheid oefenen. Bij de beginnersniveaus ligt de nadruk tijdens de privélessen Frans op het oefenen van de uitspraak van klanken en woorden. Je leert eenvoudige zinnen uitspreken en eenvoudige vragen beantwoorden. Je kunt bijvoorbeeld oefenen hoe je je voorstelt, hoe je eten kunt bestellen in een restaurant en hoe je over je werk en vrije tijd vertelt.

Vanaf niveau B1 ligt de nadruk op het oefenen van meer uitgebreide conversaties. Je leert moeilijkere zinsconstructies gebruiken en kunt bijvoorbeeld een telefoongesprek nabootsen of een sollicitatiegesprek. Je mag zelf aangeven wat je precies wil oefenen tijdens de online privélessen Frans. De docent staat voor je klaar en vult de lessen in naar jouw wens.

5 of 10 conversatielessen Frans
Je kunt kiezen uit een pakket van 5 of 10 privélessen Frans in combinatie met een cursus e-learning van 6 of 12 maanden. De lessen duren 1 uur en vinden plaats via een digitaal platform (in overleg te bepalen).

Flexibel inplannen
In overleg met jou en de docent plannen we de conversatielessen Frans in. De lessen kunnen worden ingepland tijdens de looptijd van je cursus Frans (6 of 12 maanden).

Inschrijven
Klik hiernaast op de cursus Frans van je voorkeur en schrijf je meteen in! Twijfel je over je niveau? Op elke cursuspagina staat een link naar een demoversie van de betreffende cursus.

Vragen?
Heb je vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

… met ervaren docenten