Flexibele online taalcursus voor professionals

Ben je op zoek naar een taalcursus voor professionals?

 

Onze flexibele online taalcursussen zijn ideaal voor drukbezette professionals. De cursussen behandelen zowel alledaagse als werkgerelateerde thema’s die je direct in de praktijk kunt toepassen. De cursussen Nederlands, EngelsSpaans, Frans, Italiaans en Duits zijn geschikt voor alle niveaus.

 

Je volgt onze e-learningcursussen al vanaf € 175. Bovendien bieden we aantrekkelijke kortingen aan organisaties die meerdere cursussen afnemen. Wil je meer weten? Maak nu een afspraak met ons!

 

Afspraak maken

 

E-learning van The Language Academy betekent:

  • Taalcursussen die je altijd bij je hebt
  • Leren waar en wanneer je maar wil
  • Online taaltrainingen in een levendige, realistische setting
  • Snelle leercurve en afwisselende oefeningen
  • Certificaat van het talencentrum van de Universiteit van Amsterdam
  • Optioneel: privé conversatielessen van professionele moedertaalsprekers

 

E-learning waar en wanneer je maar wil

Een mooie oplossing voor zakelijke gebruikers is een taalcursus op basis van e-learning. Je kunt deze volgen waar en wanneer je wil: thuis, op het werk, onderweg… Onze e-learningcursussen zijn ideaal voor iedereen die een van onze 6 talen (beter) wil spreken, lezen en schrijven. Je leert de taal in alledaagse situaties, vanuit het perspectief van jonge professionals in een realistische Amsterdamse setting. Wil je je taalvaardigheid verbeteren voor werk of studie? Begin nu met je online taalcursus voor professionals!

 

Plus privé conversatielessen = Online+Teacher

Combineer je e-learningcursus met 5 tot 10 conversatielessen van een ervaren taaldocent van UvA Talen. Tijdens de privélessen leer je vloeiender en met meer zelfvertrouwen spreken. De conversatielessen zijn volledig afgestemd op jouw specifieke wensen. Ontdek waarom Online+Teacher een ideale optie voor je is.

 

Deze bedrijven kiezen al voor onze taalcursussen

Ahold_Delhaize
FarmDairy 2017_250px
UvA
ALDI_Nord_Logo_2021_sRGB
tiqets-logotype-color-320-426944-original-1460638766
Logo_Logo Dark Blue (3)