Nederlands beginners 1 + 2

Eindniveau: A2

Wil jij een vliegende start maken met het leren van Nederlands? Dan is het combinatiepakket Nederlands beginners 1+2 voor jou de juiste keuze! Dit combinatiepakket bestaat uit de cursussen Nederlands beginners 1 en Nederlands beginners 2.

Tijdens deze cursussen komen niveau A1 én niveau A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen aan bod.  Je krijgt tijdens het combinatiepakket Nederlands beginners 1 + 2 een kijkje in het leven van vier jonge professionals die in Amsterdam wonen. Je maakt de personages mee in alledaagse situaties en leert zinnen die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. Je leert onder andere vertellen over je familie, je werk en je hobby’s. Je hoeft om te beginnen aan dit combinatiepakket nog geen enkele kennis van de Nederlandse taal te hebben; de cursus Nederlands beginners 1+ 2 is geschikt voor beginners.

Wat leer je tijdens de cursus Nederlands beginners 1+2?

  • Spellen van eenvoudige Nederlandse woorden en klanken
  • Gebruiken en begrijpen van vaak voorkomende Nederlandse woorden en zinnen
  • Correct uitspreken van de belangrijkste Nederlandse klanken
  • Spreken over alledaagse onderwerpen in het Nederlands
  • Lezen van korte Nederlandse teksten over de Nederlandse cultuur
  • Schrijven van korte Nederlandse teksten over cultuur, voorkeuren en interesses

Niveau van de cursus
Tijdens de online cursus Nederlands beginners 1+2 komen de niveaus A1 en A2 van het Europees Referentiekader voor de Talen aan bod.

Certificaat
Na het afronden van de cursus Nederlands beginners 1 +2 ontvang je voor zowel de cursus Nederlands beginners 1 als voor de cursus Nederlands beginners 2 een certificaat.

Taalinstellingen
Nederlands beginners 1+2 kun je volgen in de instructietalen Engels, Spaans, Frans en Duits.

Probeer gratis!

Premium

6 maanden online leren
280

Excellent

12 maanden online leren
316