Nederlands halfgevorderden 2

Niveau: B1.2

Wat moet je allemaal regelen voor een verhuizing in Nederland ? Hoe gaan de Nederlandse verkiezingen in zijn werk? Wat voor feestdagen en festivals zijn er in Nederland? Deze en veel meer onderwerpen komen aan bod in de cursus Nederlands halfgevorderden 2. Je wordt in de cursus aan de hand genomen door 4 jonge professionals die in Amsterdam wonen. Aan het eind van de cursus kun je complexere zinsconstructies gebruiken, eenvoudige brieven en e-mails schrijven en weet je hoe je een telefoongesprek kunt starten en afsluiten.

Wat leer je in de cursus Nederlands halfgevorderden 2?

  • Verbeteren van de uitspraak van lastige Nederlandse klanken en klemtonen
  • Praten over onderwerpen als gezonde voeding, politiek en feestdagen in Nederland
  • Toepassen van complexere zinsconstructies zoals passieve zinnen en samentrekkingen
  • Benoemen van de regels voor het starten en afsluiten van een telefoongesprek
  • Begrijpen van teksten over abstracte onderwerpen als de Nederlandse geschiedenis en politiek
  • Schrijven van eenvoudige brieven en e-mails in correct Nederlands en met de juiste opbouw

Niveau van de cursus
De cursus Nederlands halfgevorderden 2 wordt gegeven op niveau B1.2 van het Europees Referentiekader voor de Talen.  Je beheerst eenvoudig Nederlands en bent goed op weg naar het worden van een onafhankelijk gebruiker.

Certificaat
Na het afronden van de cursus Nederlands halfgevorderden 2 ontvang je een certificaat dat je toe kunt voegen aan je LinkedIn-profiel.

Taalinstellingen
Deze cursus is beschikbaar in de instructietaal Nederlands.

Inschrijven
Je kunt op elk moment beginnen met een van onze taalcursussen. Op het moment dat je een cursus aanschaft, gaat de cursustermijn in. Je kunt een pakket aanschaffen van 3, 6 of 12 maanden.

Online+Teacher
Wil je jouw spreekvaardigheid extra oefenen? Koop 5 of 10 online conversatielessen van 1 uur in aanvulling op je cursus e-learning Nederlands. Ervaren taaldocenten van UvA Talen geven deze privélessen Nederlands. Vanaf niveau B1 ligt de nadruk tijdens deze lessen op het oefenen van conversatie. Je leert soepel gesprekjes voeren. Je mag zelf aangeven welke taalhandelingen en onderwerpen je graag wil behandelen tijdens de online privélessen Nederlands. De docent staat voor je klaar en vult de lessen in naar jouw wens. Kijk voor meer informatie bij Online+Teacher of neem contact met ons op.

Probeer gratis!

Standard

3 maanden online leren
175

Premium

6 maanden online leren
225

6 maanden online leren + 5 privélessen
625
6 maanden online leren + 10 privélessen
1025

Excellent

12 maanden online leren
275

12 maanden online leren + 5 privélessen
675
12 maanden online leren + 10 privélessen
1075