“Online+Teacher is een mooie add-on op ons digitale lesaanbod”- interview met onze directeur

 

Woordjes, grammatica en spelling leren door e-learning en je spreekvaardigheid oefenen met een docent: dat kan met ons nieuwste product Online+Teacher. Wat zijn de voordelen van Online+Teacher en hoe werkt het? Marcus Hilbers, directeur van UvA Talen en The Language Academy, praatte ons bij.

Toenemende vraag naar conversatielessen
“De afgelopen tijd kregen we van cursisten steeds vaker te horen dat ze in aanvulling op hun e-learning ook spreken wilden oefenen met een docent. Dat was voor ons de reden om ons e-learningaanbod aan te breiden met optionele online conversatielessen. De lessen vinden plaats via een digitaal platform,” vertelt Hilbers. “De cursist heeft aanvulling op het Premium- of Excellent-pakket de keus uit 5 of 10 conversatielessen.”

 

"Soepel leren spreken onder begeleiding van een professionele moedertaalspreker"


Marcus Hilbers, directeur van The Language Academy

 

Oefenen, oefenen, oefenen
“Online+Teacher is dé oplossing voor cursisten die hun e-learningprogramma willen aanvullen met praktische oefensessies zonder in te leveren op flexibiliteit. De online conversatielessen kunnen worden ingepland wanneer het de cursist het best uitkomt. Hij of zij kan vervolgens soepel leren spreken onder begeleiding van een professionele moedertaalspreker,” aldus Hilbers. “Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat oefenen, oefenen en nog eens oefenen essentieel is om een nieuwe taal goed te leren.”

Met conversatielessen naar een hoger niveau
“Onze e-learningprogramma’s bieden op zichzelf een volledige leerervaring, inclusief oefeningen voor spreken en luisteren. De conversatielessen met een docent tillen het geheel naar een hoger niveau, “vervolgt Hilbers. “De cursist bepaalt wat hij/zij wil oefenen tijdens de online conversatielessen.”

Klik, klik, klik… and off you go!
“Het starten van Online+Teacher is net zo eenvoudig als het starten van een e-learningprogramma. Met enkele muisklikken kun je de aanvraag bij The Language Academy doen, waarna wij een docent zoeken van UvA Talen – het grootste en best aangeschreven talencentrum van Amsterdam. Vervolgens nemen wij contact op om de eerste lessen in te plannen. And off you go!”

Vriendelijk tarief
Hilbers besluit: “Online+Teacher is een mooie add-on op ons digitale lesaanbod. Omdat er veel vraag naar is bieden wij de extra lessen tegen een vriendelijk tarief. Je kunt Online+Teacher al aanschaffen voor €495,-. “

 

Inschrijven voor Online+Teacher

 

 

Bekijk de video hieronder en ontdek waarom Online+Teacher de beste keuze is voor jou!

 

Volg ons op Instagram, Facebook en YouTube en blijf op de hoogte van ons productaanbod en onze actuele kortingsacties!